MVV’58 winnaar bij doelpuntenfestival

METEREN • MVV’58 en TSVV Merlijn speelden in Tilburg een doelpuntenrijk duel. Na een enerverend scoreverloop won MVV’58 met 3-4 nipt. Binnen een kwartier stond MVV’58 met 2-0 achter. Dominic Comerford schoot de 2-1 binnen en uit een trekbal van Robin Jager zorgde Twan de Kock na een half uur voor 2-2. Kort voor rust gleed Remco Knoop de 2-3 binnen. Een kwartier na de thee profiteerde spits Winton Power met zijn derde goal van een te zachte Meterense terugspeelbal: 3-3. Twintig minuten voor tijd kwam MVV’58 via Silvio Lanfranceschina met 3-4 voor.

Teleurstellend 2-2 gelijkspel voor GVV

GELDERMALSEN • GVV kwam in Den Bosch tegen het zwakke OSC’45 niet verder dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel. Nick van Arkel moest zelfs tweemaal een achterstand wegwerken. Al na acht minuten leidde een slap begin van GVV tot een 1-0 achterstand via Anouar Driouach. Pas vijf minuten na rust kwam GVV langszij. Op aangeven van Danny van Doesburg zorgde Nick van Arkel daarvoor: 1-1. GVV werd sterker maar kwam ver in de tweede helft door Daniël Peeters met 2-1 weer achter. Na het geblesseerd uitvallen van Rick van Tussenbroek waren de wissels op en moest GVV met tien man proberen de zaak te repareren. Nick van Arkel zorgde met een late schuiver voor 2-2.

Midweeks succes voor regioclubs

REGIO WEST BETUWE • Heukelum en Asperen wisten midweeks hun inhaalduel allebei te winnen. MVV’58 bereikte in Meteren een gelijkspel. Heukelum kwam thuis tegen EBOH een kwartier na rust door Ricardo Heuverling met 0-1 achter. Uit een door EBOH betwiste penalty maakte Sil van Putten gelijk en na die 1-1 werd de partij tijdelijk gestaakt en de Dordtse spits Noël Goossens uit het veld gestuurd. In de extra tijd werd Ferry Meijdam met 2-1 voor Heukelum matchwinner. Asperen kwam in Leerdam voor rust door twee goals van Desmond Main met 2-0 achter maar na de thee zorgden Gerard Breider, Ruben Boet, Pieter Marten Hoekstra en Hessel Breider alsnog voor de verdiende 2-4 winst op Leerdam Sport. In Meteren raakte MVV’58 tegen ONI door een vroege kopbal van Lars van de Kletersteeg met 0-1 achter maar Pim Verheijke bracht de thuisclub na een half uur in de rebound een 1-1 gelijkspel.

SVS’65 wint met 3-2 van Noordeloos

spijk • SVS'65 blijft het goed doen na de winterstop. Dit weekend werd Noordeloos met nul punten naar huis gestuurd. Namens de thuisclub scoorden Willem Looijen, Sam Muilenburg en Fitim Meha. De thuisclub kwam na twaalf minuten op een 1-0 voorsprong door "good old” Willem Looijen. In de tweede helft verdubbelde Sam Muilenburg de score. Noordeloos deed hierna iets terug en scoorde tegen. Maar Fitim Meha maakte 3-1. Hij rondde een steekbal van Kyano de Groot goed af. Dezelfde Meha schoot een penatly hoog over. In blessuretijd maakte Noordeloos nog 3-2.