KTVM geeft concert

tiel • Na twee jaar afwezigheid heeft de KTVM op zaterdag 9 april om 20.00 uur een concert in de Agnietenhof in Tiel. 

"Wij als muzikanten hebben u gemist", laat de muziekvereniging weten. "Natuurlijk wordt het weer een prachtige show, die zowel door het harmonieorkest als door de blaaskapel zal worden verzorgd. Dit jaar staat in het teken van bevrijding. Het vieren van deze kwetsbare vrijheid is, getuige de oorlog in Oekraïne, nog steeds zeer belangrijk. Wij hopen dat u ons net zo heeft gemist als andersom en dat we weer voor een volle zaal kunnen spelen." 

Na het optreden van de harmonie, die onder andere muziek van 'Soldaat van Oranje', 'Schindlers list' en Glen Miller vertolkt, is er een pauze. De Blaaskapel, beter bekend als de BBK, sluit de avond swingend af met muziek van The Who, Theme from Mash, Aretha Franklin en vele anderen. De entreeprijs bedraagt 10 euro. Kaarten kunnen worden besteld via de website www.ktvm.nl. Op de avond zelf zijn ze beschikbaar bij de zaal (contant afrekenen).


Aanschuiftafel Ypsilon begonnen

rivierenland • Als een van onze geliefden, zoals een partner, kind, broer, zus, ouder of vriend, kampt met psychische en/of verslavingsproblemen, dan staat ook ons eigen leven vaak op zijn kop. We maken ons zorgen over deze naaste en we kunnen dat niet altijd met anderen delen. Dan is het extra fijn om dit met mensen te delen die weten wat we doormaken. 

Ypsilon Rivierenland is na een lange coronapauze gelukkig weer gestart met de aanschuiftafel. Op donderdag 7 april om 18.00 uur is een ieder welkom bij de Vergulde Graaf in Tiel voor een gezamenlijke maaltijd. Vooraf aanmelden kan via de website www.ypsilontiel.nl (rechterkolom bij aankomende activiteiten). 

Alle inwoners uit Rivierenland, bijvoorbeeld uit Tiel, Buren, Culemborg en West-Betuwe, zijn welkom.