TRICHT • Tricht zette de mooie opmars voort. Thuis tegen periodekampioen Wieldrecht behaalde Tricht met 2-1 de derde zege op rij. Aanvoerder René van Soelen maakte beide Trichtse goals.

Al na drie minuten nam Tricht de leiding. Uit een vrije trap van Joran Smit plaatste Harm van Brenk de bal door naar René van Soelen die in duikvlucht prachtig inkopte: 1-0. Tricht was aanvallend gevaarlijker dan Wieldrecht. Bij een schot van Pepijn Lambregts tikte de Dordtse keeper de bal over de lat.

Kort na rust redde Trichts keeper Rian Drost bij een gevaarlijk schot. Wieldrecht was nu sterker, maar Tricht kwam defensief zelden in problemen en liep in de 73e minuut na een snelle uitval over rechts zelfs tot 2-0 uit.

Ruben Lambregts lanceerde zijn broer Pepijn Lambregts en uit diens voorzet kopte opnieuw René van Soelen raak: 2-0.

Spanning terug

Tien minuten voor tijd keerde de spanning echter weer terug toen Wieldrecht met een van richting veranderd afstandsschot succes had: 2-1. Op zijn tandvlees hield Tricht met 2-1 de kostbare winst echter vast.