Beesd mist twee strafschoppen

beesd • Beesd heeft ongelukkig met 2-3 verloren van Margriet. Er werden twee strafschoppen gemist. Jarno van de Water en Kevin Kruissen misten namens de thuisclub. In de vierde minuut kwam Beesd al op 0-1 achterstand. Maar een minuut later was het alweer 1-1 door Jarno van de Water. Beesd had in de 7e minuut op 2-1 kunnen komen maar Kevin Kruissen miste een penalty. In de blessuretijd van de eerste helft kwamen de gasten uit Oss onverwacht op een 1-2 voorsprong. Beesd-speler Nick van Gameren scoorde na rust gelijk. Maar uit een corner schoot Margriet de 2-3 binnen. In blessuretijd miste Beesd voor de tweede keer een strafschop.

Herovina verliest in doelpuntenfestijn

leerdam • In Leerdam verloor Herovina met maar liefs 6-3 van Leerdam Sport. De Herwijners kwamen in de eerste minuut op achterstand na geklungel in de verdediging. Een kwartier later was het al 2-0 voor de thuisclub. Marthijn Hobo van Herovina scoorde 2-1 met een schitterend afstandsschot. Hierna was met name Jesse van Vliet een aantal keren dicht bij een doelpunt. In de 70e minuut was het dan toch raak. Van vliet maakte een voorzet van Mark de Joode mooi af. Leerdam Sport scoorde binnen tien minuten drie keer. Kevin Steenbruggen scoorde 5-3, maar de thuisclub bepaalde de eindstand op 6-3.