Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Waarde bezoekerskraskaarten op digitale bezoekersregeling

Algemeen 476 keer gelezen

TIEL • Eerder dit jaar voerde de gemeente Tiel het E-loket parkeren in. Parkeervergunningen zijn sinds maart van dit jaar digitaal. Ook de parkeerregeling voor bezoekers van bewoners in de vergunninggebieden en gebieden met betaald parkeren is vanaf die tijd digitaal geworden. 

Bezoekerskraskaarten zijn niet meer te koop, maar nog wel te gebruiken tot 1 september. Na 1 september mag dat niet meer. Bewoners die nog ongebruikte kraskaarten hebben, kunnen de waarde hiervan op hun digitale bezoekersregeling laten zetten (€ 1,10 per kaart). Met de digitale bezoekersregeling kan bezoek van inwoners in een gebied met vergunningparkeren of betaald parkeren voor een lager tarief parkeren.

Als bewoners de waarde van niet gebruikte kraskaarten op de digitale bezoekersregeling willen zetten, kunnen zij niet gebruikte bezoekerskraskaarten opsturen naar: Gemeente Tiel, Antwoordnummer 304, 4000 VB Tiel, ter attentie van R. van de Weerd. Een postzegel plakken is niet nodig. Met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig om het verzoek te behandelen en contact op te nemen als iets niet duidelijk is. 

Bewoners kunnen er ook voor kiezen om een afspraak te maken met het parkeerloket via (0344) 637 111. Tijdens de afspraak wordt de waarde van de niet gebruikte kraskaarten op de digitale bezoekersregeling van de inwoner gezet.

Alleen inwoners van een vergunninggebied of gebied met betaald parkeren kunnen de bezoekersregeling gebruiken.

Vragen?
Voor vragen over omzetten van de waarde van kraskaarten naar de digitale bezoekersregeling kunnen inwoners contact opnemen met de gemeente via het algemene nummer, 0344 637 111. Meer informatie over de digitale bezoekersregeling staat op www.tiel.nl/parkeertarieven.


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 15 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden