• In De Heerlijkheid genoot de jeugd van de traktaties.
• In De Heerlijkheid genoot de jeugd van de traktaties. Foto: Cees van Cuijlenburg

Met 70 kaarsjes platina jubileum voor DOS Sportief

Nieuws 342 keer gelezen

ECK EN WIEL • Zeventig kaarsjes op de taart van Gymnastiekvereniging DOS Sportief. De gymnastiekvereniging vierde onlangs het zeventigjarig bestaan.

De viering van het zeventigjarig bestaan van DOS Sportief kenmerkte zich vooral door het ophalen van herinneringen. Het werd geen uitbundig feest, maar wel met een passende activiteit voor de vaste kern. De jeugd was daarbij goed vertegenwoordigd.

Attractief programma

Na een moeilijke periode, waarin gymnastiekvereniging DOS Sportief uit een diep dal klom, wil de club weer vooruit kijken. Voor de leden van de jeugdafdelingen was een attractief programma bedacht. In De Heerlijkheid in Eck en Wiel was er ruimte in overvloed om buiten mooie spellen te doen. Maar ook binnen waren talloze creatieve activiteiten. Zo werden er onder andere cupcakes gemaakt. De traktaties vielen bij de bezoekers erg in de smaak. De vaste medewerkers en leiding van gymnastiekvereniging DOS Sportief kregen een etentje in buffetvorm aangeboden. Een kern van vaste medewerkers, leiding en bestuur haalde tijdens dat etentje veel mooie herinneringen op.

Misverstand

En bij die gelegenheid liet voorzitter Peter van Dijk weten dat even een misverstand was ontstaan over het juiste aantal bestaansjaren, maar dat was snel opgelost. Precies op de dag van de viering bereikte DOS Sportief de zeventig jaar en daarmede de platina status. 

Herinneringen ophalen

Het was een uitgelezen kans om herinneringen op te halen aan de gloriejaren, waarin gymnastiekvereniging DOS Sportief landelijke naam en faam kreeg. Nu wordt hard gewerkt aan herstel en algemene groei. Daarbij verdienen de communicatie en de zoektocht naar extra bestuursleden de komende tijd extra aandacht en prioriteit. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden