Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Agnietenhof schittert

26 mei, 17:36 Algemeen 86 keer gelezen

TIEL • De zon, de maan en de sterren zijn een grote inspiratiebron voor artiesten en worden al eeuwenlang bezongen en geëerd op het podium. 

Niet alleen de artiesten, maar ook de bezoekers zijn de sterren van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. En sterren laat je schitteren en stralen. Dat doet het Tielse theater met verleidelijke shows, grote namen en intieme voorstellingen. Het splinternieuwe programma is nu te zien op www.agnietenhof.nl.

Muziek en Cabaret

Als het over het heelal gaat, kan André Kuipers niet ontbreken natuurlijk. Na het grote succes van zijn Ruimtevaartcollege is hij weer terug in Tiel met een bijzonder theatercollege. 

In de Rabozaal zingen de grootste artiesten van dit moment de sterren van de hemel: Tania Kross, Jan Smit, Ilse DeLange, The Analogues en Ellen ten Damme. Een musical waar vol spanning naar uit wordt gekeken is ‘Grease’. Deze musicalhit is maar liefst zes keer te zien in de Agnietenhof.

Ook liefhebbers van Nederlands topcabaret gaan een schitterend theaterseizoen tegemoet. Een dovende ster is Youp van ’t Hek natuurlijk niet, ondanks dat hij een punt gaat zetten achter zijn lange carrière. Zijn laatste tour langs de Nederlandse theaters is er eentje met een feestelijk uitroepteken. 

Hij is nog slechts driemaal te zien in Tiel en dat het een oerknal van een voorstelling gaat worden is nu al zeker. Ook Peter Pannekoek, Nienke Plas, Bert Visscher, Freek de Jonge en Henry van Loon zijn bij ons te zien komend seizoen.

Dans en Jeugd

Uiteraard kan een theaterseizoen niet zonder de betovering van dans. Introdans is weer meerdere keren te zien in de Agnietenhof en start met het bruisende programma ‘Aqua’. De jongste bezoekers en hun ouders kunnen hun hart ophalen bij De Waanzinnige Boomhut van Meneer Monster, Titus & Fien en Juf Roos.

Kijk voor het volledige theateraanbod op agnietenhof.nl.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor theaterseizoen 2022/2023 start op woensdag 22 juni om 10.00 uur. Vrienden van de Agnietenhof mogen vanaf vrijdag 17 juni om 10.00 uur al kaarten bestellen. Vrienden krijgen voor 27,50 euro per jaar allerlei voordelen, waaronder bijna een week voorrang op de kaartverkoop. Meer informatie: www.agnietenhof.nl/vriend

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Fotoseries