<p>"Ik ben blij met het verlengen van mijn contract", zegt Basil Camara.</p>

"Ik ben blij met het verlengen van mijn contract", zegt Basil Camara.

(Foto: KIAVIATION)

Basil Camara verlengt contract met TEC

  •   keer gelezen   Sport

TIEL • Basil Camara speelt volgend seizoen ook bij TEC. Hij heeft zijn contract verlengd met een jaar en gaat daarmee zijn derde seizoen in.


Basil Camara speelt sinds de zomer van 2020 in het oranje shirt van TEC. Daarvoor kwam hij uit voor DVS’33 uit Ermelo, Jong Go Ahead Eagles uit Deventer, WHC uit Wezep, WSV Apeldoorn en de jeugd van PEC Zwolle.
De 29-jarige verdediger heft zich bij TEC met zijn voetbalkwaliteiten, vechtlust, inzet zijn innemende persoonlijkheid en betrokkenheid bij de club ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de selectie. Hij is een aanwinst voor de club.

Ambitie realiseren
“Ik ben blij met het verlengen van mijn contract”, aldus Camara. “Ik ga mijn derde seizoen in op De Lok. Toen ik hier kwam hebben we als team een gezamenlijk doel afgesproken. Dit is een proces waar ik graag onderdeel van wil uitmaken en dat mij ook heeft doen besluiten om hier te blijven. En ik denk dat de club met de versterkingen laat zien dat we een gemeenschappelijke doelstelling hebben en alles op alles zetten om die ambitie te realiseren.”

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten