Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg

‘Vind dé trouwlocatie van je dromen’

Algemeen 125 keer gelezen

Echteld – De Open Toptrouwlocatie Route vindt zondag 27 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur plaats op meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Aanstaande bruidsparen maken een afspraak met de betreffende trouwlocatie. Zo kunnen de locaties zorgen voor een goede verspreiding van bezoekers en de 1,5 meter regel in acht houden. Kasteel Wijenburg opent ook op deze dag op afspraak de deuren voor iedereen met trouwplannen.
Het Betuwse Kasteel Wijenburg is altijd een druk bezochte locatie op deze dag. ”Wij bieden als één van de weinige locaties onze zalen zo aan alsof het lijkt dat er elk moment getrouwd kan worden! Zo krijgen geïnteresseerde stellen een prachtig kijkje in hun eigen huwelijksdag op het kasteel!.” “Wij zijn heel blij dat we zondag 27 juni bruidsparen in het echt ontmoeten en rondleiden. Het afgelopen jaar zijn bijna alle OTTLR edities online georganiseerd. Dat was een prima alternatief, maar bruidsparen in de ogen aankijken én een mooie rondleiding verzorgen daar houden we écht van! We verheugen ons dan ook om zondag de poorten te openen”, aldus de enthousiaste Johan Huisman, Algemeen Manager van Kasteel Wijenburg.
De Open Toptrouwlocatie Route is dé nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen.
Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op: https://bit.ly/2Sh1TgW
Wie zich registreert, maakt kans om de huwelijksdag terug te winnen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kom genieten in Tiel van de vijfde Betuwse Fruitrally op... zondag 5 mei! Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Meedoen aan de Betuwse Fietsvierdaagse? Laat meteen je tweewieler checken! Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Erichem wil snel woningen bouwen op 'aanjaaglocatie' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden