Logo hetkontakt.nl/tiel
Marith Vos (links), Marlinde de Vos- van der Eijk (rechts)
Marith Vos (links), Marlinde de Vos- van der Eijk (rechts) (Foto: Cynthia Gnidtke)

Gratis advies bij Bierman Advocaten tijdens de ‘Dag van de Scheiding’ 2019

  •   keer gelezen

Op 13 september a.s. organiseert de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding. Deze vereniging van gespecialiseerde familierechtadvocaten vraagt daarmee aandacht voor deskundige juridische begeleiding bij echtscheiding.

Tiel - Ook advocaat-scheidingsmediators Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos, beiden werkzaam bij Bierman Advocaten in Tiel, doen mee aan de Dag van de Scheiding. U kunt die dag kosteloos bij hen terecht voor een persoonlijk adviesgesprek over uw persoonlijke situatie.

Marlinde de Vos-van der Eijk: “Wanneer eenmaal de beslissing om te scheiden is genomen, volgt een emotionele tijd waarin veel vragen opkomen en er veel geregeld moet worden. Een kort gesprek is dan vaak al heel verhelderd. De juiste informatie in een vroeg stadium kan zorgen voor het behoud van een werkbare relatie tussen ex-partners. Dit is onder meer waardevol wanneer er kinderen betrokken zijn.”

Marith Vos vult aan: “Voor ondernemers is het een belangrijke vraag of ze na echtscheiding hun onderneming kunnen voortzetten. Het tijdig bepalen van de juiste strategie kan rust geven. Dat kan beginnen bij de vraag of ieder een eigen advocaat inschakelt of dat gekozen wordt voor mediation.”

Bierman Advocaten is een kantoor met circa 20 gespecialiseerde advocaten. Zij houden zich, naast het familie- en erfrecht, bezig met ondernemingsrecht, insolventierecht, bouwrecht en arbeidsrecht. Voor een ondernemer in echtscheiding maakt dat het makkelijk schakelen tussen de juiste specialisten.

Op 13 september 2019 bent u tussen 09:30 en 16:30 uur, zonder afspraak, van harte welkom bij Bierman Advocaten op de Laan van Westroijen 4 in Tiel.

Kijk voor meer informatie over de ‘Dag van de Scheiding’ op www.dagvandescheiding.nl


Elke woensdag het nieuws uit Tiel per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier