De selectie bij DOS Sportief ontpopt zich als een vrolijke groep. Hier is iedereen getooid met een medaille in de vorm van een kerstbal.
De selectie bij DOS Sportief ontpopt zich als een vrolijke groep. Hier is iedereen getooid met een medaille in de vorm van een kerstbal. (Foto: Stefanie Pameijer)

Kersttoernooi DOS Sportief brengt vooral veel plezier

  •   keer gelezen

De selectiegroep van DOS Sportief heeft het jaar afgesloten met een kersttoernooi, waarbij de teams toepasselijke namen kregen en de prijzen bestonden uit kleurrijke kerstballen aan linten.


ECK EN WIEL – Het was een wedstrijd waarin het plezier overheerste. De selectie kende drie groepen: de kerstengels, kerstballen en de kerststerren. Als teams streden die tegen elkaar om een plaats op het hoogste podium.

De kerststerren (Chloë, Sarah, Marit en Evelien) eindigden als eerste, de kerstballen (Rhiana, Marloes, Amber en Britt) als tweede, de kerstengels (Nicolien, Kirsten, Britte en Nikki) als derde. De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet met een presentje, mede gesponsord door Nimmer Dor. Aansluitend aan de wedstrijd was er een brunch in samenhang met een dobbelspel.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier