Frederik Bennis ontvangt een cheque van ledenraadsleden Yvonne Termeer (links) en Yvette Alders.(foto: Henk Bolt)
Frederik Bennis ontvangt een cheque van ledenraadsleden Yvonne Termeer (links) en Yvette Alders.(foto: Henk Bolt) (Foto: Henk Bolt)

Eenzame ouderen genieten straks van kerstdiner

  •   keer gelezen

Er zijn veel ouderen in de regio die op zichzelf zijn aangewezen en betrekkelijk weinig sociale contacten hebben. Vereenzaming ligt dan op de loer. Stichting Ouderen Gelderland, waarvan Frederik Bennis de initiator is, doet daar wat aan en organiseert allerlei activiteiten voor ouderen.


Tiel - Dat stelt hen in staat sociale contacten op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Met name rond Kerst voelen mensen die behoefte en dat is de reden dat op dinsdag 17 december een kerstdiner wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn West Betuwe en het Nationaal Ouderenfonds. Om de drempel zo laag mogelijk te houden voor deze specifieke doelgroep, is deelname gratis. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het coöperatiefonds van Rabobank West Betuwe. Ledenraadsleden Yvonne Termeer en Yvette Alders overhandigden onlangs een symbolische cheque aan Frederik Bennis, die daarmee zeer ingenomen is. Mede door deze bijdrage kunnen veel eenzame ouderen niet alleen genieten van een heerlijk kerstdiner, maar doen ze ook nieuwe contacten op.

Kijk voor informatie op www.welzijnwestbetuwe.nl/kerstdiner 2019.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier