Voetbal, korfbal, rugby of hockey?

  •   keer gelezen

Tennis & Padel daagt je uit om deel te nemen aan de Zomerchallenge. Je start met een clinic op zaterdag 27 juni waar je kennis kunt maken met tennis en padel! 


Tiel - Aansluitend volg je 3 zaterdagen een training tennis of padel en heb je de hele zomer de tijd om lekker te sporten op onze banen en ben je in topconditie als het nieuwe seizoen begint. En dat voor maar € 60,-. En durf je een toernooi aan? Tijdens onze Open Dag op 5 september houden we een Zomerchallenge eindtoernooi. Natuurlijk kun je ook na de Zomerchallenge besluiten om lid te blijven en het hele jaar rond te tennissen en/of te padellen. 

Tennis is natuurlijk bij de meesten bekend, maar wat is Padel eigenlijk?
Padel is een racketsport met veel kenmerken van tennis, squash en een vleugje beachtennis. Je speelt het op een baan die erg lijkt op een tennisbaan, maar dan met een glazen wand eromheen die ook deel uitmaakt van het spel. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally’s. Padel is daarom ook vooral een tactisch spel, dat (nog meer dan tennis) door iedereen kan worden gespeeld. De sport is flink in opkomst in Nederland, spectaculair en hip en razend populair.

Direct inschrijven voor de Zomerchallenge kan via www.ridderweide.nl. Wil je eerst de clinic volgen op zaterdag 27 juni en de twee sporten proberen? Dat kan natuurlijk ook, meld je dan ook even aan via de website www.ridderweide.nl De clinic voor jeugd is van 10:00 - 11:00 uur en aansluitend is de clinic voor senioren. Voor materiaal wordt gezorgd. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten