<p>v.l.n.r. Chantal Vissers, Jaap Sommerdijk, Pieter van de Broek, Jolanda van Beusichem, Kumari van Klaveren </p>

v.l.n.r. Chantal Vissers, Jaap Sommerdijk, Pieter van de Broek, Jolanda van Beusichem, Kumari van Klaveren

(Foto: Cameraman Exact Live)

Betuwse ondernemers bij opnames Exact Live

  •   keer gelezen

Op 7 oktober om 7.00 uur vertrok de personenbus vanaf het advies- en accountantskantoor Van Herwijnen Kreston in Tiel. Met veel enthousiasme gingen Jaap Sommerdijk (partner), Chantal Vissers (MKB-adviseur), Pieter van den Broek (eigenaar Welkoop Lienden en Gendt) Jolanda van Beusichem en Kumari van Klaveren (Clover) onderweg naar het Exact hoofdkantoor in Delft.


Tiel - Exact is de Nederlandse marktleider in business software. Exact Live is het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 waren circa zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners aanwezig bij de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar is er i.v.m. corona gekozen voor een virtuele editie.

Jaap vertelt ‘Wij zijn als kantoor al jaren partner van Exact en zijn erg geïnteresseerd in de innovaties die zij ontwikkelen, daarom zitten wij ook in een pilot groep voor nieuwe ontwikkelingen. Door deze sterke connectie heeft Exact ons benaderd als enige accountantsbureau uit Nederland om aanwezig te zijn bij de opnames van de virtuele editie. Hierbij gaan wij meer vertellen over hoe de samenwerking met accountant en ondernemer de driver tot succes kan zijn.’

De ondernemers die mee zijn gegaan naar Delft zijn erg gericht op efficiency en digitalisering. WelKoop ondernemer Pieter ziet de meerwaarde van een goede koppeling van de systemen.’Hierdoor hebben wij altijd realtime inzicht in onze omzet, kosten en resultaat. Het geeft meer grip op de cijfers en je kunt snel bijsturen mocht dat nodig zijn’. Daarnaast houden we ook meer tijd over om op de vloer aanwezig te zijn, want dat vinden we het allerbelangrijkste: dat we zichtbaar zijn voor onze klanten en zij altijd ons om advies kunnen vragen.

Jolanda en Kumari grijpen deze kans aan om hun bedrijf Clover te presenteren. ’Wij zijn een Marketplace Design Agency, de eerste en enige in Nederland! Onze opdrachtgevers verkopen hun producten op marketplaces zoals Bol.com en Amazon. Dit vraagt om professionele productafbeeldingen met een doordacht grafisch ontwerp, wat resulteert in een hogere conversie! Wij werken met Gripp als bedrijfssoftware, door de koppeling met Exact en onze bank kunnen we op de app precies zien hoe we ervoor staan. Daarnaast kunnen we administratie in enkele minuten bijwerken.

Ben je benieuwd naar de opnames? Van 2 tot 6 november kun je alle sessies online volgen. https://www.exact.com/nl/exactlive

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten