Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Stockfoto 123RF

Plannen voor tweede AltenaCup in augustus

  •   keer gelezen   Sport

REGIO • Nu de Regiocup in Altena naar verwachting niet meer voor de zomer georganiseerd kan worden, zijn alle ogen gericht op de tweede editie van de AltenaCup.


Het toernooi staat gepland op dinsdag 24 en zaterdag 28 augustus.

Vorig jaar kon het toernooi door de coronacrisis geen doorgang vinden, maar de organisatie van de AltenaCup gaat hard aan het werk om van de editie deze zomer voor alle dertien voetbalverenigingen in Altena weer een succes te maken.

Eerste mannen- vrouwenelftallen en alle jeugdcategorieën kunnen aan het toernooi deelnemen. Daarmee komen op zaterdag 28 augustus zo’n 2500 voetballers in actie op alle sportcomplexen van de gemeente Altena. 

Voorrondes
Voor de eerste elftallen mannen worden de voorrondes gehouden op dinsdag 24 augustus. De finales worden gespeeld op zaterdagmiddag 28 augustus.

Alle jeugdcategorieën spelen de poules en finales op zoveel mogelijk sportcomplexen. Het dames- en meisjesvoetbal in 2019 bij voetbalvereniging Sleeuwijk was een groot succes. Waar mogelijk zal de organisatie van de AltenaCup de nodige aanpassingen en verbeteringen aanbrengen. 

Uiteraard zullen ook de maatschappelijke activiteiten weer deel uitmaken van het toernooi om het motto ‘Sportief bewegen, gezond leven’ goede invulling te geven. Uiteraard zal rekening worden gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

www.altenacup.nl

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier