Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Richard Bouman en Dinie Bastemeijer.
Richard Bouman en Dinie Bastemeijer.

Expert Genderen wordt Altena Witgoed

  •   1459 keer gelezen

GENDEREN • Richard Bouman en Dinie Bastemeijer nemen Expert Genderen over en dopen de winkelnaam om tot Altena Witgoed.

Klanten van elektronicawinkel Expert in Genderen worden al jaren geholpen door twee bekende gezichten. Richard Bouman uit Wijk en Aalburg en Dinie Bastemeijer uit Genderen werken beiden al meer dan 12,5 jaar bij het bedrijf. Eind vorig jaar bedachten zij om Expert Genderen over te nemen en vanaf toen is het snel gegaan.

"Feitelijk verandert er niet eens zo heel veel", vertelt Bouman. "De vorige eigenaar, die het in 2012 overnam van Henry van der Kevie, was alleen op de achtergrond actief. Sinds die tijd al is Dinie eindverantwoordelijk en draaien wij samen het bedrijf."

Bewust zelfstandig
Over de keuze voor een nieuwe naam op de gevel vertelt Bastemeijer: "We beginnen met Altena Witgoed bewust een zelfstandige elektronicawinkel, zodat we beter kunnen inspelen op wat onze klanten belangrijk vinden. Wij hebben in de loop van de jaren een eigen manier van werken ontwikkeld. We willen oog hebben voor onze klanten en samenwerken met ondernemers in de buurt. Mensen kunnen gerust zijn. Ze houden de garantie en service op de aankopen die ze eerder bij ons deden. Wij zijn én blijven de elektronica-expert in Altena."

Het assortiment en de openingstijden van de zaak aan de Hoofdstraat in Genderen veranderen niet.

Altena Witgoed is open op maandag van 13:00 tot 18:00 uur; op dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 18:00 uur; en op zaterdag van 09:30 uur tot 16:00 uur. Tijdens de verbouwing van de winkel is Altena Witgoed gewoon open.

Feestelijke dag
In maart staat een feestelijke dag op de planning.

"Wij hebben echt zin in deze spannende stap en willen dit ook met onze klanten vieren", laten Bouman en Bastemeijer weten.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }