Toch punten voor futloos ACKC

Algemeen 151 keer gelezen

ALMKERK • ACKC heeft zaterdag door een late treffer van Natasja Kuipers toch aan het langste eind getrokken in het duel met Olympia.

In Spijkenisse kon ACKC op gelijke hoogte blijven tot 5-5. Er was bij beide teams weinig beleving en zeker ACKC maakte fout na fout en kon zich niet in de wedstrijd spelen. De Almkerkers waren meer tegenstander van zichzelf dan van Olympia. Uiteindelijk stond er bij rust een 7-6 stand op het bord. De rust werd benut om de ploeg toch weer op de rails te krijgen. Al direct na de thee kwam ACKC langszij, al was het niet zonder enige moeite. Even leek ACKC afstand te nemen bij een 8-10 voorsprong, maar de ploeg kon deze lijn opnieuw niet doortrekken.

Toch trok ACKC in de laatste minuut aan het langste eind en het was Natasja Kuipers, die wel goed in de wedstrijd zat, die de eindstand op 11-12 bepaalde. Aanstaande zaterdag 20 oktober wacht de sleutelwedstrijd tegen mede-koploper Korbatjo op sportpark De Alm, aanvang 15:30 uur.

Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 15 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 19 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25