CFM/Transito wint op valreep in Werkendam

Sport 44 keer gelezen

WERKENDAM • Het eerste team van zaalvoetbalvereniging CFM/Transito uit Werkendam heeft woensdag de kraker thuis tegen Groene Ster 2 nipt met 5-4 gewonnen. Na een flinke periode van rust hervatte CFM/Transito 1 de competitie met een belangrijke wedstrijd. De Werkendammers stonden voorafgaand aan de wedstrijd na dertien wedstrijden met 21 punten op de vijfde plaats in de topklasse C. Om aansluiting te houden met de top vier moest er thuis gewonnen worden van Groene Ster 2 uit Vlissingen. In de uitwedstrijd was met 5-1 verloren, dus de Werkendammers konden hun borst nat maken. Na een sterke openingsfase van de gasten te hebben overleefd was het CFM dat via Josbert Wemmenhove op voorsprong kwam. Groene Ster 2 kwam na een kwartier spelen op gelijke hoogte en toen CFM-speler Zouhair El Yaakoubi een gele kaart kreeg werd het ook 1-2 voor de gasten. Meteen na rust kreeg CFM goede kansen op de gelijkmaker, maar toch was het Groene Ster 2 dat uit de counter de 1-3 scoorde. CFM begon hierop beter te voetballen en uit een mooie individuele actie maakte Wemmenhove de 2-3. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten en CFM kreeg zelfs goede kansen om op voorsprong te komen. Toch waren het de gasten die weer op voorsprong kwamen uit een counter. Groene Ster kreeg vervolgens een gele kaart en door een prachtig schot in de kruising van Richard Biemans werd het 4-4. Eén minuut voor tijd gaf de scheidsrechter opnieuw een gele kaart aan de Vlissingers en vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Marouan Moukouh alsnog de 5-4 voor CFM.

• Archieffoto van een activiteit van de Zonnebloem afdeling Woudrichem e.o.
Zonnebloem Woudrichem e.o zoekt dringend bestuursleden: nu geen activiteiten mogelijk Nieuws 16 uur geleden
• De jeugd gaat als eerste van start op het parcours.
Naast hardloopwedstrijd Omloop van de Biesbosch, ook prestatieloop van 5 kilometer Nieuws 20 uur geleden
Woudrichem herdenkt: veel mensen aanwezig bij dodenherdenking Foto's 5 mei, 12:52