Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Politie heeft het gebied afgezet.
Politie heeft het gebied afgezet. (Foto: Jurgen Versteeg)
UPDATE

Politie zoekt getuigen van schietincident in Veen

  •   2735 keer gelezen   112

VEEN • De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident in Veen vrijdagmiddag.

Daarbij raakte een man gewond. Er is nog niet uitgebreid met het slachtoffer gesproken, dus de politie heeft veel vragen. Daarom roept de politie de hulp in van mensen die iets gezien hebben of die informatie hebben over dit incident.

Anoniem
De politie wijst daarbij nadrukkelijk op de mogelijkheid voor mensen om zich anoniem te melden via het Team Criminele Inlichtingen.

Omstanders werden vrijdagmiddag aangesproken door een bebloede man, die in de Wielstraat liep. De man vroeg om hulp. Hij is met een voorbijganger mee gegaan naar zijn huis, waar de hulpdiensten gebeld werden.

Meerdere politie-eenheden werden naar de straat gestuurd, ook werden een ambulance en een traumaheli gewaarschuwd. In de tuin van een woning troffen agenten inderdaad een gewonde man aan.

Ziekenhuis
Ambulancepersoneel ontfermde zich over hem. Na behandeling ter plaatse werd het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht.

Plekken met bloed
De politie startte vervolgens een onderzoek in de straat. Er werden verschillende plekken met bloed gevonden, waar het slachtoffer geweest was.

Getuigen meldden dat er een grijze auto was weggereden, maar het is nog niet duidelijk wat de rol is geweest van de inzittenden van deze auto, aldus de politie.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }