Afbeelding
Foto: Cheeseworks

Start kaartverkoop seizoen 2021/2022 Agnietenhof in Tiel

Algemeen 606 keer gelezen

TIEL • Bijna 200 voorstellingen zijn vanaf september te zien in cultuurstad Tiel in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof: van gevestigde namen tot aanstormend talent en van grote musicals tot kleine parels. Op zaterdag 4 september om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

Topmuzikanten, grote cabaretiers, bekende jeugdfiguren en grande dames en heren uit het theatervak, allemaal kunnen ze niet wachten om weer het toneel op te gaan. Zo spelen onder meer 3JS, Rowwen Hèze, Nick & Simon, Dana Winner en OG3NE een theaterconcert en zijn cabaretiers als Javier Guzman, Daniël Arends, Martijn Koning, Theo Maassen, Tineke Schouten, Nesim el Ahmadi, Lenette van Dongen en Marc-Marie Huijbregts te zien met een nieuwe voorstelling.

Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de voorstellingen van Alex Klaasen, Jon van Eerd, Simone Kleinsma, Theater Rotterdam en prima ballerina Igone de Jongh. Voor de jongere bezoekers komen onder anderen Nijntje, Jokie & Jet, Freek Vonk en Checkpoint Theater naar de Agnietenhof.

Start van de kaartverkoop

Op zaterdag 4 september om 10.00 uur start de kaartverkoop via www.agnietenhof.nl. Op de website is ook het complete programma te zien. Voor een aantal voorstellingen zijn op dit moment al kaarten verkrijgbaar: Fred van Leer, Wende Snijders, VanVelzen, Titanic de musical, The Sound of Music en Rocky Horror Show.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden