ACKC poetst zeperd niet weg

Sport 34 keer gelezen

ALMKERK • ACKC heeft zaterdag tegen Oranje Nassau de zeperd van een week eerder tegen DVS niet kunnen wegpoetsen.  In Vlaardingen werd het uiteindelijk 18-13 voor de thuisploeg. Met de rust bedroeg de voorsprong nog maar twee punten - bij een stand van 10-8 - en coach Dick van Houwelingen was dan ook tevreden over zijn ploeg. Aan het begin van de tweede helft moest ACKC toezien hoe de scherpte in eigen afronding alsnog ontbrak, daar waar bij de tegenstander deze scherpte volledig terug was. Binnen 10 minuten liep de ploeg uit Vlaardingen uit naar een 14-8 voorsprong en was de wedstrijd gespeeld. ACKC liet het er echter niet bij zitten en bleef op zoek gaan naar doelpunten. Ondanks dat het gat niet meer gedicht kon worden, was het goed om te zien dat er bij vlagen nog altijd goed gespeeld werd. Dit weekend wordt er niet gespeeld, omdat dan de finale om het Nederlands kampioenschap plaatsvindt in Ahoy. Die week erop wacht opnieuw een geduchte tegenstander en tevens titelkandidaat ONDO uit Middelburg. Aanvang op sportpark de Alm is om 16.00 uur.