• De winkel bestaat 5 jaar.
• De winkel bestaat 5 jaar. Foto: Aangeleverd

Kledingwinkel van GAiN in Sleeuwijk bestaat 5 jaar: ‘Blij dat de winkel goed loopt’

Algemeen 723 keer gelezen

SLEEUWIJK • Mooi met GAiN opende op zaterdag 3 maart 2018 voor het eerst haar deuren in Sleeuwijk. Vanaf het begin is het een groot succes geweest.

“We zijn dan ook heel blij dat de winkel nu al 5 jaar bestaat en nog steeds goed loopt. En dat allemaal voor het goede doel”, vertelt Petra Dekker. 

“Er wordt optimaal naar gestreefd om de kwaliteit hoog te houden voor een lage prijs. Elke dag wordt de collectie weer aangevuld en worden er ook nieuwe kadopakketten aangeleverd. We krijgen vaak leuke reacties van mensen, omdat de winkel er zo goed verzorgd uit ziet. Voor weinig geld gaan mensen met een kledingstuk heel blij de winkel uit, en veel klanten komen meermalen per week even snuffelen.”

Begrip in de regio
GAiN is inmiddels een begrip in het Land van Altena. Het is een internationale organisatie, die mensen helpt in acute of langdurige nood, door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften. 

Bijvoorbeeld ontwikkelingshulp aan Roma in Roemenië, hulp in diverse vluchtelingenkampen (onder andere in Griekenland) en hulp in oorlogs- en rampgebieden, zoals nu in Oekraïne en Turkije. GAiN staat voor: Hulp die aankomt, hoop die blijft!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Grietje Post uit Werkendam op 85-jarige leeftijd overleden - In Memoriam Nieuws gisteren
Afbeelding
Brandweer rukt uit voor schuurbrand in Wijk en Aalburg 112 gisteren
Afbeelding
Nieuw uitleenpunt van Medipoint opent in Veen: 'Dit is een uitkomst' Nieuws 28 mei, 16:35