• De huisartsenpost heeft ook een nieuwe naam: Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland.
• De huisartsenpost heeft ook een nieuwe naam: Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland. Foto: stockfoto

Huisartsenpost Tiel heeft nieuw telefoonnummer

27 mei, 08:45 Algemeen 4.201 keer gelezen

TIEL • De bereikbaarheid van de huisartsenpost in Tiel is gewijzigd. De post heeft een nieuw (gratis) telefoonnummer voor patiënten: 085 580 1100. Hierop is de post bereikbaar op werkdagen tussen 17.00 en 8.00 uur, en in het weekend en op feestdagen de hele dag. De huisartsenpost heeft ook een nieuwe naam: Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland.

De nieuwe naam benadrukt dat de spoedpost er alleen is voor patiënten met dringende gezondheidsklachten, die niet kunnen wachten tot het spreekuur van hun eigen huisarts. Nog te vaak bellen patiënten met klachten die niet spoedeisend zijn. En de spoedpost wil de telefoonlijnen beschikbaar houden voor patiënten die hun hulp dringend nodig hebben. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. In lijn met Zorggroep Gelders Rivierenland, waar de spoedpost onderdeel van is.

Gratis nummer
Het nieuwe nummer is een gratis nummer. Het oude nummer was een betaald telefoonnummer. De overige telefoonnummers van de spoedpost huisartsen, zoals de overleglijn, blijven hetzelfde.

Korte overgangsperiode
Het nieuwe nummer is al in gebruik en het oude nummer doet het tijdelijk ook nog. Zo krijgt iedereen de tijd om het telefoonnummer aan te passen. Patiënten die de spoedpost via het oude nummer bellen, krijgen te horen dat ze volgende keer het nieuwe nummer moeten bellen. Verderop in dit jaar wordt het oude nummer afgesloten.

Info
Heeft u vragen over het nieuwe telefoonnummer? Neem dan contact op met info@gezondrivierenland.nl.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Fotoseries