Afbeelding

Nieuwe FlipPas deelnemer De Vergulde Graaf

Algemeen 397 keer gelezen

Aan de Nieuwe Tielseweg vind je inmiddels al weer zo’n tien jaar het complex De Vier Gravinnen. Een woonzorgcomplex waar mensen heel lang zelfstandig kunnen blijven wonen omdat ze alle zorg makkelijk aan huis krijgen. In dat complex is het restaurant De Vergulde Graaf gevestigd. Met een driegangenmenu, maar ook á la carte, je eet er een heerlijke maaltijd. En vanaf nu zijn ze FlipPas-deelnemer.

Tiel - Bianca Gijsen en Arie van Ommeren zijn de bedrijfsleiders en willen graag aansluiten bij de FlipPas om iets bij te dragen aan de onderlinge solidariteit van de Tielse ondernemers. Dat ze daarmee ook hun gasten een spaarsysteem aanbieden, is mooi meegenomen. “Veel mensen uit de buurt weten helemaal niet dat ze hier gewoon kunnen komen eten”, vertelt Bianca. Arie staat achter het fornuis en vertelt dat er iedere dag ruim keus is. “Een driegangenmenu voor tien euro is natuurlijk heel bijzonder, maar je kunt hier ook á la carte eten en we hebben regelmatig speciale avonden. Die zijn voor iedereen toegankelijk.”

Eerlijk

Gevraagd hoe hij zijn keuken typeert, antwoordt hij: “Goed, eerlijk en gezond.” Ook het driegangenmenu bestaat iedere dag uit twee keuzes en op zondag is er een luxe menu. Er zijn ook vegetarische gerechten en “als het vooraf bekend is, kunnen we echt van alles op tafel zetten wat onze gast zou kunnen wensen. Van coquilles tot pekingeend, maar ook met alle allergieën weten we om te gaan.”

Arie was dan ook al tientallen jaren ervaring in de keuken. “Ik heb lang bij de keten van de Goudreinet gewerkt en voor hen onder andere in Zwitserland restaurants opgezet.” Hij lacht en zegt: “Dan leer je het klappen van de zweep wel.”

Activiteiten voor iedereen

Iedere maand zijn er activiteiten met een thema, soms met muziek, op woensdag is er steakavond en iedere eerste zaterdag van de maand is het pannenkoekenavond. Bianca zorgt voor een gastvrije ontvangst van iedere gast. “De bewoners van het complex eten vroeg, dus om zes uur hebben we alle ruimte, ook met de coronamaatregelen, om gasten uit de omgeving te ontvangen. We hebben verschillende ruimtes waar je bijvoorbeeld een feestje kunt geven of met je biljart- of kaartclub terecht kunt.” En nu kun je hier dus ook met de FlipPas terecht.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie