Kozakken Boys-GVVV wordt uitgespeeld op dinsdagavond 19 april

Sport 89 keer gelezen

WERKENDAM • De afgelopen zaterdag gestaakte topklassewedstrijd tussen Kozakken Boys en GVVV moet worden uitgespeeld. Dat heeft de landelijke tuchtcommissie van de KNVB besloten.

Kozakken Boys-GVVV werd zeven minuten voor tijd bij een 0-0 stand door scheidsrechter De Winter gestaakt nadat er uit het publiek 'Pipo' was geroepen. De Winter had in de rust al aangegeven niet gediend te zijn van opmerkingen vanuit het publiek.

Het restant van zeven minuten + blessuretijd wordt uitgespeeld op dinsdagavond 19 april om 20:30 uur. Kozakken Boys staat met tien man; Madjer Lukoki kreeg voor rust al rood.

De landelijke tuchtcommissie zet het onderzoek naar het staken van de wedstrijd voort.