Onverdiende nederlaag ACKC

Sport 45 keer gelezen

ALMKERK • De verwachtingen waren vooraf hooggespannen, maar ACKC heeft zaterdag niet weten te winnen van Oranje Nassau/Spirit. In Vlaardingen werd het 19-16, een enigszins geflatteerde uitslag. ACKC begon zelfverzekerd en goed spelend aan de wedstrijd en had in de beginperiode al een bijna beslissende voorsprong kunnen hebben. Aanvallend liep het wel, maar bij de afronding was de pechfactor wel erg hoog. Met een allerminst veilige voorsprong van 8-9 gingen beide teams aan de thee. Tweede helft In de beginfase van de tweede helft was de thuisploeg alweer langszij gekomen met weer een afstandsschot, maar ACKC stak meteen de handen uit de mouwen. Binnen een minuut was het 9-11, een voorsprong die tien minuten later alweer van de borden was: 12-11. Vanaf dat moment was de wedstrijd geweldig spannend en tot acht minuten voor tijd gingen Oranje Nassau/Spirit en ACKC gelijk op. Bij 16-16 werd Carola ‘t Lam gewisseld en kwam Janneke Peek nog in het veld. Wat ACKC ook probeerde, het lukte gewoonweg niet meer. Zeker nadat Oranje Nassau opportunistisch ging spelen en de genadeklap gaf enkele minuten voor tijd: 19-16.

• De politieagenten doen aangifte tegen de man uit Nieuwendijk.
40-jarige man uit Nieuwendijk mishandelt twee politieagenten, nadat hij een waarschuwing krijgt 112 22 uur geleden
Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws gisteren
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 25 apr, 07:33