• Concert Nooit Gedacht.
• Concert Nooit Gedacht. Foto: Archief

Zomerconcert van muziekvereniging Nooit Gedacht op muziektent in Almkerk

Algemeen 671 keer gelezen

ALMKERK • Muziekvereniging Nooit Gedacht uit Almkerk sluit haar seizoen af met een gezamenlijk optreden op de muziektent in Almkerk op donderdag 7 juli aanstaande.

Aan het concert, dat om 19.30 uur begint, doen meerdere groepen mee. De slagwerkgroep onder leiding van Pieter Visser, de fanfare Nooitgedacht onder leiding van Neil van der Drift, de blazersklas onder leiding van Koen Ross (dit zijn leerlingen van Almkerkse basisscholen die als vervolg op de blazersklas op school enkele proeflessen hebben gevolgd), én de drumklas onder leiding van Ruben Romijn (invaller voor Peter Bansberg). Dit betreft een klein groepje jonge drummertjes.

De muziek die de muziekvereniging ten gehore brengt zijn twee Disney-klassiekers, een Grease medly en muziek uit de film ‘The Rock’ waarin de begintune van het tv-programma ‘Expedition Robinson’ is te horen. De blazersklas en de drumklas laten horen wat zij hebben geleerd in de afgelopen maanden. Hierbij worden zij ondersteund door de fanfare.

Gelet op deze mooie bundeling van muziekkrachten belooft het een prachtige muzikale avond te worden. Zoals gewoonlijk is alles weer gratis te bekijken en te beluisteren. Bij slecht weer wordt het optreden verplaatst naar een zaal van Altenahove te Almkerk. Iedereen is weer van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden