Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Jurgen Versteeg

Grote drugsvondst in Nieuwendijks bedrijfspand

  •   1201 keer gelezen   112

NIEUWENDIJK • De politie heeft woensdagmiddag bij een inval in een Nieuwendijks bedrijfspand een enorme hoeveelheid drugs gevonden.

Het gaat om zo'n 200 kilo xtc-pillen, MDMA en poeders. Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in Waalwijk aangehouden.

Het bedrijfspand aan de Rijksweg diende als opslagplaats, er werden geen drugs geproduceerd. De politie deed een inval na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Op de begane grond was een reguliere handel gevestigd. Een trap leidt naar de bovenverdieping. Daar zijn een groot aantal plastic zakken met XTC-pillen aangetroffen, maar ook lag er amfetamine en MDMA. Het gaat om zeker 200 kilo, de straatwaarde van de drugs loopt in de miljoenen euro's. Het lijkt te gaan om een soort distributiecentrum, aldus de politie. 

Deskundigen van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek zijn ter plaatse gekomen. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de betrokkenen bij deze drugsopslag.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }