Afbeelding

Ruiters Gelderse Boys en De Bommelerwaard in de prijzen

Sport 171 keer gelezen

AMMERZODEN/GAMEREN • Isa van Dalen van paardensportvereniging De Bommelerwaard in Gameren haalde zaterdag twee keer een eerste prijs. Ruiters van Gelderse Boys Ammerzoden pakten ook veel prijzen tijdens de eerste selectiewedstrijd.

Isa van Dalen werd zaterdag twee keer eerste in de klasse L1 met 180 en 193,5 punten. Ze verscheen aan de start in Zoelen met haar pony Cream on Top.

Gelderse Boys
In Oirschot werd Jill Bogers met Zip tweede in de categorie DE klasse Z2 (67,07 procent). In Rosmalen haalde Tessa van Hemert met Miss Alisia een derde prijs in de categorie DE klasse M1 (197 punten) en met Miss Elvira in de L2 vierde. Ook Fleur Verhoeven werd derde, met Alexander in de categorie B klasse B (203 punten).

Samantha Wolfert met Bono haalde in de categorie DE klasse M2 186 punten, Frank Verhoeve met Mayla in de L1 193,5 punt, Anne van Schaijk met Gijs in de klasse B 188 punten en Anouk de Looijer met Cinderella in de categorie C klasse B 182,5 punten.

Fleur Kohlen deed mee aan een wedstrijd in Velddriel en werd daar tweede met Red Rose (categorie DE klasse M2, 192,5 punten). Geerke Wolters van Kuijk haalde daar twee derde prijzen met Chinouk (klasse L1 186,5 en 188,5) en Betinna Krol met Ivette kreeg van de jury 180 punten (klasse L1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Zwembad Schoonenburg in betere tijden.
Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland moet opening uitstellen vanwege kapotte leiding Nieuws 18 uur geleden
• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden