Afbeelding
Foto: Rob van der Voort

Ideeën opdoen voor de grote dag bij Van der Valk

Algemeen 257 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zo'n vijftien ondernemers uit de Bommelerwaard en omstreken komen aanstaande bruidsparen op ideeën brengen tijdens de trouwbeurs die zaterdag 26 januari wordt gehouden bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.

Nancy van der Bijl van Dreamwear Designs organiseerde in september ook al de geslaagde trouwbeurs 'Beleef je bruiloft in de Bommelerwaard'. Zaterdag volgt de tweede editie, van 11:00-16:00 uur in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Parkeren kan bij P2, ingang Meetings & Events. De entree is gratis.

Kleinschaliger
Deze editie heeft Nancy van der Bijl er bewust voor gekozen om het intiemer en kleinschaliger te houden. In totaal zijn vijftien ondernemers aanwezig, uiteraard ieder met een eigen specialisme in trouwland. Zo is er een bruidszaak, coupeuse, trouwkoetsen, DJ, juwelier, bruidstaarten, feestartikelen, band, fotograaf en een nagelstylist.

Bubbels en goodiebag
Bij aankomst staat er een glaasje bubbels klaar. En als de bezoekers weggaan, krijgen ze een goed gevulde goodiebag mee met alle ingrediënten om thuis nog eens rustig na te genieten van deze feestelijke middag. Nancy heeft aan dit bruidsevenement ook nog een loterij weten te verbinden. Deze vindt plaats om 13:00 uur en 15:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Zwembad Schoonenburg in betere tijden.
Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland moet opening uitstellen vanwege kapotte leiding Nieuws 17 uur geleden
• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden