Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: Rob van der Voort

Ideeën opdoen voor de grote dag bij Van der Valk

  •   231 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zo'n vijftien ondernemers uit de Bommelerwaard en omstreken komen aanstaande bruidsparen op ideeën brengen tijdens de trouwbeurs die zaterdag 26 januari wordt gehouden bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.

Nancy van der Bijl van Dreamwear Designs organiseerde in september ook al de geslaagde trouwbeurs 'Beleef je bruiloft in de Bommelerwaard'. Zaterdag volgt de tweede editie, van 11:00-16:00 uur in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Parkeren kan bij P2, ingang Meetings & Events. De entree is gratis.

Kleinschaliger
Deze editie heeft Nancy van der Bijl er bewust voor gekozen om het intiemer en kleinschaliger te houden. In totaal zijn vijftien ondernemers aanwezig, uiteraard ieder met een eigen specialisme in trouwland. Zo is er een bruidszaak, coupeuse, trouwkoetsen, DJ, juwelier, bruidstaarten, feestartikelen, band, fotograaf en een nagelstylist.

Bubbels en goodiebag
Bij aankomst staat er een glaasje bubbels klaar. En als de bezoekers weggaan, krijgen ze een goed gevulde goodiebag mee met alle ingrediënten om thuis nog eens rustig na te genieten van deze feestelijke middag. Nancy heeft aan dit bruidsevenement ook nog een loterij weten te verbinden. Deze vindt plaats om 13:00 uur en 15:00 uur.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK