Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Twee burgemeesters openen Koffiemolen in Streefkerk

  •   858 keer gelezen

STREEFKERK • Met het hijsen van de bedrijfsvlag hebben de burgemeesters van Molenwaard en Hardinxveld-Giessendam woensdagmiddag de Koffiemolen aan de Kleine Tiendweg in Streefkerk geopend.

Uitbater Adri Schot is werkzaam in de gemeente Hardinxveld-Giessendam en wilde daarom naast burgemeester Dirk van der Borg van Molenwaard ook burgemeester Dirk Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam bij de opening betrekken.

"Het is voor ons bijzonder om deze uitdaging aan te gaan. Het opzetten, rendabel maken van dit koffiehuis", vertelde Schot tijdens de opening. Hij heeft tijdens de eerste maanden van de Koffiemolen al vele positieve reacties gehad van bezoekers, die genoten van de rust en de catering.

Molenstichting SIMAV, eigenaar van de Hoge Tiendwegmolen waarin de Koffiemolen is gevestigd, is blij met de nieuwe bestemming. De bedoeling van het Streefkerkse molencomplex is er ooit weer een functionerend geheel van te maken. Voor de Hoge Tiendwegmolen betekent het dat er nog veel gerealiseerd moet worden. 

De Koffiemolen is geopend op vrijdag en zaterdag en wanneer de bedrijfsvlag uithangt.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }