• FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken.
• FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken. Foto: Karel Sanders

Afwisseling in de Agnietenhof

Algemeen 151 keer gelezen

TIEL • Schouwburg & Filmtheater Agnietenhiof in Tiel heeft voor de komende dagen weer een afwisselend programma samengesteld. Zo kunnen liefhebbers van de U2-sound donderdagavond terecht bij de 3JS, die om 20.00 uur in de Rabozaal ‘The Joshua Tree 35 jaar’ brengen. Naast werk van dit bekende album van de Ierse band, is ander werk van U2 te horen. 

Vijf jaar geleden kropen de 3JS, met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987, in de huid van de rockband. Behalve hun trouwe aanhang waren tienduizenden U2-fans diep onder de indruk van de mannen door de grote gelijkenis met de originele band. Komend jaar spelen de 3JS een nieuwe versie van de voorstelling met hits als ‘Where The Streets Have No Name’, ‘With Or Without You’ en ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’. Deze voorstelling is ook te combineren met een diner in het Theaterrestaurant.

Documentaire
Ook op donderdag draait in de kleine zaal van de Agnietenhof om 20.00 uur de documentaire ‘Frida, Viva la vida’. De Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo (1907-1954) wist als geen ander haar schrijnende levensverhaal te vangen in kleurrijke zelfportretten. Wie was Frida in het echte leven? De film is te combineren met een diner in het Theaterrestaurant.

Harrie Jekkers
Vrijdag om 20.00 uur is de beurt in de Rabozaal aan Hagenees Harrie Jekkers met zijn cabaret- en muziekvoorstelling ‘Achter de duinen’. In 2019 speelde Harrie Jekkers samen met Klein Orkest nog twee keer voor een uitverkochte Rabozaal. Vrijdagavond staat hij voor het eerst sinds 24 jaar weer met een cabaretsolo op de planken. In ‘Achter de duinen’ vertelt hij in liedjes en conferences over zijn jeugd en zijn geliefde Den Haag, dat door de jaren heen zó veranderde. Deze voorstelling kan ook met een diner in het Theaterrestaurant worden gecombineerd.

Breakdance
Vrijdag is in de kleine zaal om 20.00 uur een nieuwe vorm van breaking (breakdance) te ondergaan met The Ruggeds in de 12+ voorstelling ‘State Shift’. Het wordt een avond over aanpassingsvermogen met stukken over met de flow meegaan of tegen de stroom in zwemmen. De voorstelling is te combineren met een diner in ‘t restaurant.

Klimaatcomedy
Oldenhermanns brengt komende zaterdag om 20.00 uur de cabaretvoorstelling ‘FCKD!’ in de kleine zaal. FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken en waarin met lichte paniek samen wordt gelachen - en gehuild - over wat komen gaat.
Ook deze voorstelling is weer te combineren met een diner in het Theaterrestaurant.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 11 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden