Afbeelding
Foto: Stockbeeld

Schaatsen tijdens Moonlight Shoppen in Aalburg

Algemeen 696 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Voor het eerst in het bestaan van Hart van Aalburg legt deze winkeliersvereniging een schaatsbaan aan op het Marktplein. De schaatsbaan wordt driehonderd vierkante meter groot en is van woensdag 6 december tot en met zaterdag 9 december open.

Het belooft een bijzondere week te worden. Op vrijdag 8 december vindt er weer het inmiddels bekende jaarlijkse evenement Moonlight Shoppen plaats.

Dickenssfeer

Tijdens dit evenement bruist het centrum van Wijk en Aalburg in een sfeervolle aankleding weer van de activiteiten. Zo zijn er onder meer vele oude ambachten in Dickenssfeer te bewonderen, loopt de kerstman rond, verzorgt AP Smulders de grote kerstboom, zijn alle winkels open tot 22.00 uur en is er een braderie. Geïnteresseerden kunnen zich nog voor een kraam aanmelden via de website.

OKE FM

Lokale omroep OKE FM gaat van woensdag tot en met vrijdag live-uitzendingen verzorgen met een 'Glazen Huis-actie' voor Steun Stichting Dam. Deze stichting zorgt er voor dat inwoners van de gemeente Aalburg die aan de armoedegrens leven niet vergeten zullen worden in december.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor van de ijsbaan is Assuflex/RegioBank, ook gevestigd aan het Marktplein.

De organisatie is nog opzoek naar vrijwilligers.

Kijk voor meer info en exacte openingstijden op www.hartvanaalburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden