Afbeelding

Eerste editie Summer Festival in Meerkerk

Nieuws 1.456 keer gelezen

MEERKERK • In Meerkerk vindt vrijdag 9 juni voor de eerste keer het Summer Festival plaats. Op het Lindeplein zijn van 16.00 tot 21.00 uur bezoekers welkom bij allerlei activiteiten.

Naast een springkussen voor de kinderen kunnen de jongste aanwezigen ook geschminkt worden. Er is van alles te eten en te drinken en diverse Meerkerkse ondernemers presenteren tijdens het Summer Festival hun bedrijf.

Ook Cobi Oosterling presenteert haar nieuwe roman, Het Dorpsfeest. ‘We gaan er een gezellig middag en avond van maken en we hopen natuurlijk op mooi weer’, melden de organisatoren in een persbericht. ‘Aan de entourage zal het niet liggen.’

Er is tijdens het Summer Festival muziek, een fotograaf die foto’s maakt bij de bloemenwand en ook Meerkerk Schaakt is van de partij. ‘Kom kijken en genieten! Wendy, Mariska, Gabrielle en Yasmin heten je van harte welkom. Dit nieuwe initiatief van diverse vrouwelijke ondernemers uit Meerkerk wordt van harte ondersteund door de OVM (Ondernemers Vereniging Meerkerk).’

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie