Afbeelding

Senioren uit Nieuwpoort en Groot-Ammers genieten van Kerstdiner

18 dec, 09:00 Algemeen 1.239 keer gelezen

NIEUWPOORT • Een groep van 35 alleenstaande ouderen uit Nieuwpoort en Groot-Ammers heeft donderdagavond genoten van een heerlijk driegangendiner, aangeboden door Jumbo Meijerink.

Het Arsenaal stelde hun ruimte, drankjes en personeel beschikbaar. Onder het genot van muziek van 'de fransjes' werd het een hele gezellige avond. Meneer Maaijen en zijn buurvrouw mevrouw Put uit Groot-Ammers hadden nog nooit zo'n diner meegemaakt in het Arsenaal.

"Wat bijzonder mooi en gezellig dat wij hiervoor zijn uitgenodigd. We hebben de hele avond gezellig met iedereen zitten kletsen. Geweldig om mensen uit Nieuwpoort te zien die ik in geen jaren meer heb gesproken. Alles is tot in de puntjes verzorgd door de vrijwilligers en het is heerlijk om weer een avondje zo chique buiten de deur te eten", aldus meneer Maaijen.

De kerstdiners zijn een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en Jumbo. Het diner in het Arsenaal is lokaal georganiseerd door vriendinnen Anita Eikelenboom (30), Liselore Mesker (34) en Milou van den Dool (26).

"We zijn jong en leiden allemaal een druk leven met een baan en kinderen. Verder ondernemen we veel met vrienden en familie. Naast dit drukke bestaan vinden we het belangrijk om tijd te nemen voor anderen, in dit geval ouderen. Wij zijn nog super mobiel en kunnen eigenlijk alles doen wat we willen, voor ouderen is dit lang niet altijd het geval. We wilden hen dan ook extra in de watten leggen met een gezellig diner, naar ons idee is dat geweldig gelukt!"

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie