• Leo Kool verwelkomt de deelnemers.
• Leo Kool verwelkomt de deelnemers. Foto: aangeleverd

Geslaagd eerste ontbijt Business Open Noordeloos

12 sep, 08:00 Algemeen 619 keer gelezen

NOORDELOOS • Business Open ging donderdag feestelijk van start in de serre van het restaurant op de golfbaan van Noordeloos. Een groep van ruim twintig ondernemende professionals nam deel aan het netwerkontbijt op de 9PAR3 golfbaan van de familie Kool.

Vanaf nu delen zij onder de noemer 'aangenaam, effectief netwerken' kennis en zoeken de leden in elkaars netwerk naar waardevolle contacten. Dat alles desgewenst onder het genot van een spelletje golf. "De sfeer is open en heel prettig. Dit ontbijt geeft mij echt een thuisgevoel", zegt Rian Blom, scheidingscoach en voor het eerst aanwezig bij een ontbijt van Business Open. "Ik kom zeker de volgende keer weer en dan neem ik meteen mijn man mee die advocaat is. Dat biedt voor hem zeker mogelijkheden om zijn netwerk te vergroten en zijn werkterrein uit te breiden", vervolgt Rian.

Het is een voorbeeld van de reacties die de deelnemers aan het ontbijt na afloop geven. Rian geeft daarmee meteen praktisch invulling aan de sterkte kanten van Business Open. Onder het genot van een ontbijt en tegen de achtergrond van een strak gemaaide golfbaan ontmoeten ondernemende professionals elkaar om zo op zoek te gaan naar interessante contacten binnen elkaars netwerk. Medeoprichter van Business Open, Rein Korthals Altes, licht toe wat het oplevert wanneer je effectief gebruikmaakt van de andere leden en het daar achter liggende netwerk: "Onze leden zijn allemaal bereid om elkaar te helpen aan contacten binnen hun netwerk. Zo zit je feitelijk dus niet met twintig relaties, maar met een veelvoud daarvan aan tafel."

Aanmelden
Lid worden van Business Open Noordeloos is nog mogelijk. Kennismaken kan tijdens een van de startbijeenkomsten op donderdag 14 of donderdag 21 september. Geheel vrijblijvend en tegen betaling van een ontbijt à 15 euro. Aanmelden voor deelname of verkrijgen van meer informatie kan via e-mail op noordeloos@businessopen.nl. Het ontbijt begint om 8:00 uur en eindigt om 9:30 uur. Golfbaan Noordeloos is gelegen aan de Nieuwendijk 20 in Noordeloos. Landelijk telt Business Open ruim vijfhonderd leden.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie