Lynn turnt voor het eerste in de categorie Senior C
Lynn turnt voor het eerste in de categorie Senior C Foto: J. Harteman

Turnster Lynn Verbeek komt goed mee in 3e divisie

Algemeen 76 keer gelezen

Zaterdag 14 december heeft Lynn Verbeek haar eerste voorwedstrijd geturnd in Amsterdam. Lynn turnt bij gymnastiekvereniging I.L.O. uit Lienden en zij is de eerste turnster van de vereniging die in de categorie senior C (3e divisie) uitkomt.

Lienden - Een sterk niveau waarbij de tegenstanders vaak veel meer uren trainen dan in Lienden mogelijk is. Toch weet Lynn zich goed staande te houden tijdens deze eerste voorwedstrijd.
Ze begon met een sterke sprong over de pegasus waarmee ze een hoge score van 11.133 scoorde. Ze vervolgde sterk op brug. Ondanks dat ze nog een tweetal eisen mist op dit toestel, turnde ze een strakke, vlotte oefening zonder stoppen. Hierbij turnde ze ook voor het eerst tijdens een wedstrijd een ruime losom. Het derde toestel balk, ging helaas iets minder en viel ze tweemaal voortijdig van het toestel af. Ze sloot de wedstrijd goed af met een schitterende vloeroefening met een mooie halve schroef en hoge spagaatsprongen. Lynn behaalde een mooie 17e plaats in een groot deelnemersveld!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie