Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Anne Frank en James Bond bij Lingefilm

Algemeen 263 keer gelezen

GELDERMALSEN • Mijn beste vriendin Anne Frank, een op feiten gebaseerde film van Ben Sembogaart is te zien op vrijdag 29 oktober om 20.30 uur en ook op woensdag 3 november om 20.00 uur.

No Time To Die, alweer de 25ste James Bondfilm, is te zien op zaterdag 30 oktober (aanvang 20.30 uur) en op zondag 31 oktober (aanvang 19.00 uur).

Mijn beste vriendin Anne Frank valt uiteen in twee periodes. In de eerste ontmoeten we Hannah Goslar en haar boezemvriendin Anne Frank aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Twee pubers, die elkaar uit het oog verliezen als de familie Frank besluit onder te duiken in het Achterhuis. Beiden worden opgepakt en afgevoerd naar concentratiekamp Bergen-Belsen waar ze elkaar weer ontmoeten. Vergeefs probeert Hannah daar haar sterk verzwakte vriendin Anne te helpen. Aangrijpend zonder melodramatisch te worden.

In No Time To Die geniet James Bond van zijn welverdiend pensioen op Jamaica, als een oude vriend hem verzoekt een klus te helpen uitvoeren. Een klus op Bondniveau is natuurlijk spectaculair en wereldomvattend. Na bijna drie uur topspektakel gaat Daniel Craig, na vijf Bondvertolkingen. op pensioen. We zijn benieuwd wie in de toekomst de nieuwe 007 zal zijn.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 In Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur. Aanvang zondagavond 19.00 uur! Aanvang woensdagavond 20.00 uur (film zonder pauze). Entree € 9.00, met geldige LingeFilmFanPas € 6,50

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

B25_25594_R
James Bond (Daniel Craig) prepares to shoot in 
NO TIME TO DIE, 
a DANJAQ and Metro Goldwyn Mayer Pictures film.
Credit: Nicola Dove
© 2019 DANJAQ, LLC AND MGM.  ALL RIGHTS RESERVED.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden