• WHV Dames 1 na de laatste set.
• WHV Dames 1 na de laatste set. Foto: WHV Dames 1

WHV Dames 1 uit Asperen naar de derde divisie

Sport 1.205 keer gelezen

ASPEREN • Het volleybalseizoen werd op zaterdag 13 april afgesloten met een winst voor WHV Dames 1, waardoor ze volgend seizoen in de derde divisie gaan spelen.

Na een goed seizoen te hebben gespeeld, kwam het aan op de laatste wedstrijd van 13 april. Nadat de voorlaatste wedstrijd was gespeeld, stonden de Asperse dames  op de derde plek, met één punt voorsprong op de nummer vier. 4-0 winst in de laatste wedstrijd zou directe promotie betekenen.
Om 12:00 uur klonk het eerste fluitsignaal in sporthal de Reiger in Groot-Ammers. De dames van WHV hadden een duidelijke boodschap meegekregen van coach Niels Reder; “We moeten niks, we mogen. Ga vooral plezier maken, de rest komt vanzelf“.

Door de vierde en laatste set te winnen met 13-25, hadden de dames in totaal drie sets gewonnen. Toen was het afwachten wat de directe tegenstander zou doen. Na gespannen afwachten kwam de uitslag: de directe tegenstander had punten laten liggen en dus kon het feest bij WHV dames 1 beginnen, want de promotie naar de derde divisie is een feit.

Het volleybal seizoen zit er op, maar de dames van WHV gaan de komende tijd hard trainen ter voorbereiding van volgend seizoen. Eind september zal weer de eerste wedstrijd zijn van de Asperse dames, nu in de derde divisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden