Afbeelding

Gemeentenieuws Altena naar Het Kontakt

Algemeen 816 keer gelezen

ALTENA • De gemeentelijke publicaties van de nieuwe gemeente Altena komen vanaf volgend jaar in Het Kontakt.

De drie huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben de opdracht, waarvoor ook het Altena Nieuws in de race was, na een aanbestedingsprocedure aan Het Kontakt gegund.

De krant heeft 'zich als de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding gekwalificeerd', zo staat in het begeleidend schrijven bij de gunning te lezen. "De kwaliteit is goed. Het voorblad laat een duidelijke opbouw zien met een goede overzichtelijke lay-out. De leesbaarheid wordt als goed ervaren door het handzaam formaat van de krant en een goede bladspiegel. De schrijfstijl is eveneens goed leesbaar en toegankelijk voor een breed publiek. Het nieuwsaanbod is gevarieerd", aldus het oordeel van de drie Altena-gemeenten, die bovendien te spreken zijn over de digitale mogelijkheden die Het Kontakt te bieden heeft.

Enthousiasme
Het besluit is bij uitgever Kontakt Mediapartners met enthousiasme ontvangen, vertelt commercieel manager Linda Blijenburg. "Het gemeentenieuws is een meerwaarde voor onze krant. Dit voelt als een beloning voor de kwaliteit van onze berichtgeving, van ons werk op het gebied van digitaal en van onze dienstverlening. Fijn dat wij de partner mogen zijn van de nieuwe gemeente Altena."

De gemeentelijke publicaties van Altena verschijnen straks wekelijks in Het Kontakt. Iedere vier weken kunnen lezers bovendien rekening een speciaal katern. De eerste gemeentepagina wordt gepubliceerd in week 1, op donderdag 3 januari. Vanwege de jaarwisseling verschijnt de krant dan een dag later dan gebruikelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Aan de zuidkant van Genderen moeten 63 nieuwe woningen komen.
Bouw 63 woningen Genderen-Zuid laat langer op zich wachten: CDA en VVD teleurgesteld Nieuws 3 mei, 17:15
• De Scania P360 vrachtwagen.
SGP verbaasd over veiling splinternieuwe vrachtwagen met logo's van gemeente Altena Nieuws 3 mei, 16:30
• Drie auto's raakt beschadigd bij het ongeval.
Drie auto's lopen aanzienlijke schade op bij ongeluk op Zevenbanseweg in Nieuwendijk 112 3 mei, 15:36

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden