Afbeelding

Gemeente in gesprek over strandje Andel

Algemeen 758 keer gelezen

ANDEL • Het Woudrichemse gemeentebestuur gaat in gesprek met de eigenaren van de grond die toegang geeft tot het strandje in Andel om te praten over toezicht en het schoonhouden van het strandje.

Op verzoek van CDA'er Ad de Graaf gaat het college van B&W concrete afspraken maken over wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van het strandje en de directe omgeving. In zijn schriftelijke vragen had De Graaf het college ook gewezen op het vandalisme op het strandje. "Wij zijn ervan op de hoogte dat er vandalisme zichtbaar is. De politie neemt deze locatie regelmatig mee in de surveillance", zegt het college daarover in de beantwoording van de vragen.

Steiger
Het CDA had eveneens gevraagd wanneer de palen van de aanlegsteiger bij Andel worden vervangen. "De palen die de steiger op zijn plek houden hebben hun beste tijd gehad", had De Graaf eerder geconstateerd.

Hij vreest voor gevaarlijke situaties, maar dat is volgens burgemeester en wethouders niet aan de orde. "Dit levert niet direct een gevaarlijke situatie op, maar kan dit wel op termijn gaan doen."

De opdracht om de rotte palen van de steiger te vervangen is dan ook al uitbesteed bij een aannemer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden