• Na een kickboksles was Podarwic strijdbaarder dan ooit.
• Na een kickboksles was Podarwic strijdbaarder dan ooit. (Foto: aangeleverd)

Podarwic-dames strijden voor elke bal tegen WHV

  •   110 keer gelezen   Sport

AALST • Podarwic dames 1 speelde zaterdag tegen WHV dames 1. De eerdere wedstrijd tegen dit team was met 4-0 verloren. Podarwic was gebrand op beter resultaat: donderdag hadden ze een kickboksles gevolgd en ze waren klaar om te strijden.

De start in de eerste set was voor WHV. Zij kwamen als eerste bij de 'big points' en kwamen 24-22 voor. Podarwic gaf niet op, twee goede blocks en een spannend einde ontstond. WHV pakte de set uiteindelijk toch met 27-25.

Lange rally's
De tweede set, WHV en Podarwic bleven voor elke bal gaan. Mooie en lange rally's ontstonden. WHV won meer rally's en won uiteindelijk de set met 20-25.

Fel
De derde set startten de Podarwic dames fel en kwamen op een ruime voorsprong. Naarmate de set vorderde slonk langzaam de voorsprong. Bij de twintig punten aangekomen ging WHV 'erop en erover' en zo werd de set alsnog verloren met 21-25.

Strijd voor iedere bal
De dames van Podarwic wisten dat ze verloren hadden, maar gaven niet op. Ze streden voor iedere bal en de rally's werden steeds meer gewonnen. Met een kleine voorsprong kwamen de dames bij de twintig punten grens, maar dit keer was het zeker, deze set was van Podarwic: 25-22. 

Volgende week gaan de dames naar Oost West en Middelbeers, daar spelen ze tegen de huidige nummer 1. Thuis werd net met 2-3 verloren, dus tijd voor revanche.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }