• Na een kickboksles was Podarwic strijdbaarder dan ooit.
• Na een kickboksles was Podarwic strijdbaarder dan ooit. Foto: aangeleverd

Podarwic-dames strijden voor elke bal tegen WHV

Sport 131 keer gelezen

AALST • Podarwic dames 1 speelde zaterdag tegen WHV dames 1. De eerdere wedstrijd tegen dit team was met 4-0 verloren. Podarwic was gebrand op beter resultaat: donderdag hadden ze een kickboksles gevolgd en ze waren klaar om te strijden.

De start in de eerste set was voor WHV. Zij kwamen als eerste bij de 'big points' en kwamen 24-22 voor. Podarwic gaf niet op, twee goede blocks en een spannend einde ontstond. WHV pakte de set uiteindelijk toch met 27-25.

Lange rally's
De tweede set, WHV en Podarwic bleven voor elke bal gaan. Mooie en lange rally's ontstonden. WHV won meer rally's en won uiteindelijk de set met 20-25.

Fel
De derde set startten de Podarwic dames fel en kwamen op een ruime voorsprong. Naarmate de set vorderde slonk langzaam de voorsprong. Bij de twintig punten aangekomen ging WHV 'erop en erover' en zo werd de set alsnog verloren met 21-25.

Strijd voor iedere bal
De dames van Podarwic wisten dat ze verloren hadden, maar gaven niet op. Ze streden voor iedere bal en de rally's werden steeds meer gewonnen. Met een kleine voorsprong kwamen de dames bij de twintig punten grens, maar dit keer was het zeker, deze set was van Podarwic: 25-22. 

Volgende week gaan de dames naar Oost West en Middelbeers, daar spelen ze tegen de huidige nummer 1. Thuis werd net met 2-3 verloren, dus tijd voor revanche.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 9 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden