Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• De zwemmers die afgelopen weekend aan het kampioenschap mee mochten doen. Van links naar rechts: Danique van de Werken, Zuzanna Kowalczyk, trainer Joke Liefhebber, Henrik van der Maas, Remco van Krieken en zittend Kim van Krieken (op de foto ontbreken Len van der Meijden en trainer Martin van Krie
• De zwemmers die afgelopen weekend aan het kampioenschap mee mochten doen. Van links naar rechts: Danique van de Werken, Zuzanna Kowalczyk, trainer Joke Liefhebber, Henrik van der Maas, Remco van Krieken en zittend Kim van Krieken (op de foto ontbreken Len van der Meijden en trainer Martin van Krie (Foto: aangeleverd)

ZV Zaltbommel haalt medailles binnen op Gelderse B Kampioenschappen

  •   235 keer gelezen   Sport

ZALTBOMMEL/VAASSEN • Zwemvereniging Zaltbommel was één van de 37 zwemclubs uit Gelderland die afgelopen weekend meedeed aan de Gelderse B Kampioenschappen in Vaassen. De Zaltbommelse zwemmers hebben uitstekend gepresteerd.

Zowel op zaterdag als op zondag waren er wedstrijden. Leden van Zwemvereniging Zaltbommel hebben veel persoonlijke records gezwommen en het is zelfs gelukt om medailles in de wacht te slepen. 

De medailles zijn gewonnen door: Danique van de Werken met 2x goud (50 meter en 100 meter schoolslag) en daarnaast een bronzen plak (100 meter wisselslag), Zuzanna Kowalczyk met goud (100 meter vrije slag), zilver (50 meter rugslag) en 2x brons (100 meter vlinderslag en 100 meter rugslag) en Kim van Krieken met een bronzen plak (100 meter vrije slag). 

Kortom een meer dan geslaagd weekend voor de zwemmers van Zwemvereniging Zaltbommel.

Op de teamfoto staan de zwemmers die afgelopen weekend aan het kampioenschap mee mochten doen. Van links naar rechts; Danique van de Werken, Zuzanna Kowalczyk, trainer Joke Liefhebber, Henrik van der Maas, Remco van Krieken en zittend Kim van Krieken (op de foto ontbreken Len van der Meijden en trainer Martin van Krieken).

 
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }