• Emmy de Vrieze.
• Emmy de Vrieze. Foto: Dennis Vloedmans fotografie

Emmy de Vrieze presenteert boek over leiderschap

Algemeen 155 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Emmy de Vrieze uit Zaltbommel heeft een boek geschreven: 'Ontspannen Presteren'. Ze presenteert haar pennenvrucht op 15 november om 16:00 uur in haar eigen werkruimte 'Achter de Rode Deur' aan de Bloemendaal 9.

Het boek presenteert tien bouwstenen voor leiderschap, die helpen bij leiderschapsontwikkeling en het stressvrij realiseren van ambities.

Zware last
De Vrieze: "Leiders werken hard. Ambitie, plichtsbesef en resultaatgerichtheid leiden tot veel verantwoordelijkheden. Dat weegt vaak zwaar. Soms zelfs te zwaar. Wanneer jij als leider op een ontspannen manier wilt presteren, is het de kunst om je energie slim in te zetten. Je te focussen op wat toegevoegde waarde heeft, je sterke kanten te benutten en datgene te doen wat jouw leiderschap versterkt."

Bruikbare tips
Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan, vandaar het boek. De bouwstenen zijn met wetenschappelijke theorieën onderbouwd, met voorbeelden verduidelijkt en met tips bruikbaar gemaakt. 

Werkgeluk
Drs. Emmy de Vrieze MBA (1982) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Zij is leiderschapscoach en trainer voor management teams. De Vrieze helpt leiders en management teams bij de vraag hoe je op een stressvrije wijze leiderschap kunt tonen en ambities kunt verwezenlijken. Hiermee creëert zij meer werkgeluk en vermindert ze stressklachten.

Passie voor leiderschap
Emmy de Vrieze is een jonge, ambitieuze ondernemer met een passie voor leiderschap. Ze woont met haar man en dochter in de historische binnenstad van Zaltbommel, waar zij ook haar bedrijf 'Emmy de Vrieze Organisatieontwikkeling' runt.

'Leiderschap: Ontspannen Presteren' (137 pagina's, ISBN: 9789402114010) is uitgegeven bij Brave New Books en is vanaf 15 november te koop bij Bol.com. Prijs: €20,99

Lees hier meer over Emmy de Vrieze.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 17 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden