Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
ingezonden mededeling

Uniek verhuurplatform Rooming ook actief in omgeving Bommelerwaard

  •   96 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Het verhuurplatform Rooming is sinds kort actief in de regio Bommelerwaard en omstreken. Via Rooming kunnen gebruikers op een gemakkelijke manier een nieuwe huurwoning vinden. Het platform gebruikt de laatste technieken waardoor de zoektocht naar een geschikte huurwoning, appartement of kamer zo gelukt is. Rooming legt de focus op gebruikersgemak en betrouwbaarheid waardoor een uniek platform is ontstaan.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijkheid 
Voor het vinden van een nieuwe huurwoning kan je terecht bij een van de vele woningaanbod sites in Nederland. Echter komen er veel misstanden voor, waardoor het vinden van een betrouwbaar aanbod lastig kan zijn. Omdat Rooming betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan worden verhuurders bij registratie op het platform geverifieerd. Het verifiëren gebeurt door middel van social media of via de telefoon. Bovendien wordt het aanbod dagelijks gescreend door een team van professionals, waardoor een transparant aanbod gegarandeerd kan worden. 

Maar niet alleen de betrouwbaarheid en transparantie maken het platform uniek. Het platform is namelijk kinderlijk eenvoudig te gebruiken. Dit geldt voor zowel huurders als verhuurders. Het start al bij het aanmeldingsproces. Zo kunnen nieuwe gebruikers zich registreren door slechts één druk op de Facebook of LinkedIn button. Vervolgens is het mogelijk om op je profiel in te vullen met je persoonlijke voorkeuren. Geïnteresseerde verhuurders kunnen dan gelijk contact met je opnemen wanneer zij een passen aanbod voor je hebben. 

Reageren op het aanbod
Het is ook mogelijk om zelf op zoek te gaan in het aanbod. Dankzij een aantal handige filteropties kun je gemakkelijk het aanbod doorzoeken zodat er enkel woningen overblijven die aan je criteria voldoen. Zo is het om te beginnen mogelijk om te filteren op de locatie. Kies de gewenste plaats uit en bekijk op de kaart waar de woningen zich exact bevinden. Vervolgens kan je filteren op bijvoorbeeld de maximale huurprijs, het gewenste oppervlakte en de mogelijkheid tot het houden van huisdieren. 

Het verhuurplatform is er niet alleen voor huurwoningen. Ook het huren van appartementen en kamers is mogelijk via verhuurplatform Rooming. Het aanbod is dan ook divers, van rijtjeshuizen tot studentenkamers. Het platform blijkt dus ook succesvol voor de zoektocht naar een studentenkamer of startersappartement.  

Wanneer de potentiële huurder een geschikte woning op het oog heeft kan er gemakkelijk gereageerd worden op het aanbod. Met slechts één druk op de knop laat je weten dat je geïnteresseerd bent in de woning. Vervolgens worden de gegevens doorgestuurd naar de verhuurder en bij een positieve match worden beide partijen met elkaar in contact gebracht. Het contact kan verder verlopen via het platform of via een communicatiekanaal naar eigen wens. Hierin zijn de gebruikers niet vastgebonden aan de mogelijkheden van het platform. 

Voordelen voor verhuurders
Rooming is niet alleen voor woningzoekenden een aantrekkelijk platform. Het is ook voor verhuurders een slimme keuze. Zij kunnen namelijk geheel gratis een profiel aanmaken op Rooming en gelijk hun aanbod plaatsen. Verhuurders zijn dus zelf verantwoordelijk voor de advertenties en afbeeldingen. Dankzij de buurtengids krijgen potentiële verhuurders informatie over de plaats waarin zij een woning zoeken. Hier hoeft de verhuurder dus niet meer aan te denken. Tot slot is Rooming ook financieel gezien een aantrekkelijk platform. Verhuurders betalen namelijk geen vergoeding voor het gebruik van het platform en kunnen dus geheel kosteloos gebruik maken van Rooming.
 

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }