• Het jubileum van Balletschool Bommelerwaard werd een groot feest.
• Het jubileum van Balletschool Bommelerwaard werd een groot feest. Foto: aangeleverd

Mooi feest bij Balletschool Bommelerwaard

Algemeen 171 keer gelezen

KERKDRIEL • Balletschool Bommelerwaard vierde vrijdag haar tienjarig bestaan in het theater van MFC De Kreek. Het feest werd afgesloten met een mooi optreden voor een volle zaal.

Ook diverse oud-leerlingen waren in het publiek aanwezig waardoor het meteen een kleine reünie werd van dames die vroeger als kleine roze dotjes zelf hadden rondgehuppeld in dit theater. 

Slingers en ballonnen
De terugblik bij het dansgedeelte lukte uiteindelijk technisch niet, maar daar werd luchtig overheen gestapt en een andere draai aan gegeven. De ballerina's hingen tijdens een dans de slingers zelf op en de taart was omgetoverd in vier lopende cupcakes op het toepasselijk muziekstuk van Philip Glass – I am going to make a cake.

De traktaties werden uitgedeeld en tot slot werden de ballonnen het publiek ingegooid onder het zingen van Happy Birthday to You.

Rol voor het publiek
Bij het tweede deel van de avond werd ook het publiek actief betrokken om mee te doen. De leerlingen toonden eerst wat ze die middag bij een dans- en zangworkshop van Linda&Fabian hadden gedaan en hiermee werd het enthousiasme van het publiek al aangewakkerd. Vervolgens werd ook het publiek uitgenodigd om op het toneel mee te komen doen, waarna het een vrolijk feest werd vol met zang, dans en rondvliegende ballonnen.

Warme ambiance
Balletschool Bommelerwaard is tien jaar geleden opgericht door Mirjam de Haan en staat niet alleen bekend om de lessen speciaal voor iedereen met een beperking, maar zeker ook om de warme en gezellige ambiance die altijd gecreëerd wordt bij alle groepen. De balletschool is een stichting zonder winstoogmerk.

Proefles
De komende twee weken voor de zomervakantie (juli en augustus gesloten) is het, voor iedereen die vanaf 1 september wil komen dansen, mogelijk een proefles te komen doen. Aanmelden kan door te bellen naar 06-36140079.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 9 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden