• In het pand lag ook drie kilo hennep.
• In het pand lag ook drie kilo hennep. Foto: Politie Bommelerwaard

Drie aanhoudingen bij hennepknipperij in Hedel

112 927 keer gelezen

HEDEL • De politie heeft maandagmiddag een hennepknipperij ontmanteld in een bedrijfspanda aan de Parallelweg in Hedel. De twee mannen en een vrouw die aanwezig waren, zijn aangehouden.

De politie had tips gekregen dat er iets aan de hand was in het betreffende pand. Dat klopte, want behalve de hennepknipperij lagen er diverse attributen voor het oprichten van een hennepkwekerij.

Gestolen spullen
In het pand werden verder ook nog vijf gestolen motorscooters, een gestolen bromfiets en ruim drie kilo hennep aangetroffen.

Er waren op het moment van de inval drie personen aanwezig in het pand, die zijn aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man, een 57-jarige man en een 19-jarige vrouw, allen afkomstig uit 's-Hertogenbosch.

Geld
Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Twee van de aangehouden personen hadden een contant geldbedrag bij zich, hierop is boetebeslag gelegd. Dat betekent dat het geld gebruikt zal worden om een nog op te leggen boete te betalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 19 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden