Wandelaars Brakelse Lenteloop
Wandelaars Brakelse Lenteloop Foto: Lya Cattel

Ruim 300 lopers bij Brakelse Lenteloop

Algemeen 331 keer gelezen

BRAKEL • De Brakelse Lenteloop was zaterdag één groot feest: er deden ruim driehonderd wandelaars en hardlopers mee, het was stralend weer en aan het eind van de dag kon een cheque van 4150 euro worden overhandigd aan de thuisfrontcommissie van familie De Wit.

Zaterdagochtend om 9:00 uur vertrok al een grote groep wandelaars voor een schitterende wandeltocht van 21 kilometer door de regio. In de middag was de jeugdloop, de hardloopwedstrijd op de afstanden vijf en tien kilometer en startte een wandeltocht van zes kilometer die vooral gericht is op gezinnen.

Noud, Timo en Harm
Op alle afstanden werden ook bij deze vierde editie weer geweldige prestaties neergezet, al is het elke editie weer spannend wie de titel van de snelste Brakelse Lenteloper dit jaar mag dragen. Bij de jeugd t/m 7 jaar, was voor het tweede jaar op rij deze titel voor Noud Haubrich, bij de jeugd van 8-9 jaar mag Timo de Boef dit jaar deze titel dragen. Bij de jeugdlopers 12+ is ook dit jaar deze titel voor Harm Wahlbrinck.

Arjan en Corne
Bij de volwassenen op de afstand van vijf kilometer ging de titel naar Arjan van Heusden en bij de tien kilometer naar Corne Verhoeks. De Brakelse Lenteloop loopt elk jaar voor een goed doel, dit jaar ging iedereen in de benen voor het gezin van Gerard en Janneke de Wit, die hulp bieden in de Duitse plaats Schwerin. Aan het einde van de dag, mocht hoofdsponsor Bart Schreuders een cheque met daarop het bedrag van 4150 euro overhandigen aan de thuisfrontcommissie. 
 

Wandelaars Brakelse Lenteloop
Wandelaars Brakelse Lenteloop
• Wandelaars tijdens de Brakelse Lenteloop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 15 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden