Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• René den Otter (links) en Robert Maas bij het kantoor in Bruchem.
• René den Otter (links) en Robert Maas bij het kantoor in Bruchem. (Foto: Janneke Boogaard)

Eén RegioBank voor gemeente Zaltbommel

  •   552 keer gelezen

BRUCHEM • Assurantiekantoor den Otter b.v. en Iliaz Assurantiegroep gaan vanaf 1 april samen verder. Vanuit Bruchem wordt voortaan de hele Bommelerwaard voorzien van financieel advies. De RegioBank-functie blijft uiteraard bestaan.

René den Otter en Robert Maas komen aan het roer te staan van een organisatie met dertien medewerkers. Dat levert meer kennis en slagkracht op, een voordeel in de snel veranderende markt.

Persoonlijke aanpak
Wetgeving op het gebied van hypotheken en pensioenen ontwikkelt zich constant, net als de automatisering. Assurantiekantoor den Otter b.v. combineert die ontwikkelingen met een persoonlijke aanpak. "Je kunt hier nog gewoon binnenlopen", benadrukt Den Otter. Geld storten of iemand die even meekijkt bij het invullen van een schadeformulier: geen punt.

Den Otter en Maas verwachten dat de overgang naar één organisatie soepel gaat. Maas: "We hebben dezelfde werkwijze qua service en dienstverlening."

Veel ervaring
Zowel Den Otter als Maas kunnen bogen op heel wat jaren ervaring en staan met hun voeten in de Bommelerwaardse klei. Maas startte in 1994 in Kerkdriel als zelfstandig verzekeringsadviseur. Zo'n vijftien jaar geleden vestigde hij zich met zijn kantoor in Zaltbommel, nog steeds prima bereikbaar voor de klanten die vooral van de oostkant van de A2 komen. Den Otter richt zich al generaties lang met name op de westkant van de snelweg.

Combinatie
Waar in de loop van de tijd de intermediair wat in de verdrukking kwam, is die nu weer vol in beeld, zeker nu grote banken en verzekeraars steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen. "De combinatie van de moderne middelen met onze persoonlijke aanpak werkt. Niet iedereen kan of wil zich verdiepen in geldzaken. Particulieren en bedrijven tot zo'n vijftig medewerkers ontzorgen wij graag."

Ook het verenigingsleven doet zelden tevergeefs een beroep op Assurantiekantoor den Otter. "Wij vinden het belangrijk dat we niet naar Amsterdam hoeven om iets leuks te beleven. Veel vrijwilligers zorgen daarvoor en zij verdienen onze steun. Op die manier doen we ook iets terug voor onze klanten."

Het assurantiekantoor inclusief RegioBank is gevestigd op Molenstraat 20 in Bruchem en bereikbaar via 0418-642332.

www.denotterbv.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK