Afbeelding
Foto: Patrick Röpcke

Dames Podarwic handhaven eerste plek

Sport 61 keer gelezen

AALST • De volleybalsters van Podarwic begonnen vol energie aan de wedstrijd tegen Jola dames 2. 

De eerste set begon wat stroef. De Aalstersen moesten er weer even inkomen en lieten de punten ver doorgaan bij de tegenpartij. Door de mooie aanvallen van Mirthe van Veen en de juiste pasjes van Irene Verbree scoorde Podarwic weer een paar punten, en met het goede teamwork werd de set afgesloten met 25-21.

Swingen
In de tweede zet begon Podarwic weer te 'swingen'. Melissa Biesheuvel en Naïma den Dekker scoorden veel puntjes met hun mooie harde gerichte services. Er kwamen goede pasjes, Romy van der Velden gaf mooie setups en het team maakte ze weer af met een mooie knal. Het doel was onder de 15 en dat is gelukt met een setstand van 25-12.

Verlies
Bij de altijd lastige derde set gaf de ploeg uit Aalst net niet genoeg om de puntjes af te maken. Jola had een goede service waardoor het voor lastig werd. Larissa Vos heeft een super invalbeurt gedaan. Berber van Driel gooide er weer een paar mooie sprongservices tegen aan, maar na het harde strijden eindigde de set helaas in 17-25. 

In de vierde en laatste set ging Podarwic er weer voor. Hannah Smits had een goede services en Emma van Rijswijk heeft mooie ballen aangevallen op het midden. De set eindigde in 25-12. 

Nog steeds eerste
"We hebben weer een goede wedstrijd gespeeld en staan nog steeds op de mooie eerste plek, op naar de volgende wedstrijd 2 februari tegen Sliedrecht sport. Wij hebben er weer zin in!" sluiten de dames af.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 15 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden